15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Uspjeh džudista „Srpskog sokola“ na Međunarodnom turniru u Laktašima

ZVORNIK – Proteklog vikenda u Laktašima je održan 14. Međunarodni džudo turnir „Laktaši open 2016“, na kome su učestvovale 54 ekipe sa preko 1.000 takmičara iz pet zemalja.

Džudisti Džudo kluba „Srpski soko“ iz Zvornika osvojili su 36 medalja i proglašeni su sveukupnim pobjednikom turnira.

U kategoriji poletaraca u svojim težinskim kategorijama prva mjesta su osvojili Sandra Popović, Risto Kretija, Stefan Radivojević, Jovana Novaković, Nikolina Džinić i Nikola Radivojević.

Srebrne medalje su osvojili Petar Sandić i Nikolina Rosuljaš, a bronzane Ognjen Lekić, Danilo Kovačević, Iva Erdelić i Anastasija Memedović.

U kategoriji pioniri zlatom su se „okitili“ Nikola Radivojević, Viktorija Džinić, Andrea Savić, Bogdan Vuković, Ilija Jović i Nikolina Popović. Druga mjesta su zauzeli Magdalena Zekić, Danijel Gavrić, Tamara Pantić, Jasna Grabovica, Staša Ivanović, Anđela Mirković i Vukašin Mišić, dok su treće mjesto zauzeli Andrea Marković, Nikola Grabovica, Stefan Vukičević, Anastasija Krsmanović, Vojislav Bunjevac, Nikola Kretija, Filip Božić, Sara Skopljak i Marko Rosuljaš.

U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je Vasilije Vujičić koji je bio najbolji i u kategoriji juniora.

Do uspjeha koje postižu mladi džudisti došli su upornim radom sa trenerima Danetom Pepićem, Daliborom Boškovićem, Igorom Kikićem, Vojislavom Takonovićem i Ognjenom Pavlovićem.

Iz Džudo kluba „Srpski soko“ koji ove godine obilježava 20 godina postojanja, poručuju da je ovo takmičenje dio priprema za državna prvenstva za mlađe selekcije koja će se održati krajem marta i početkom aprila na Palama i u Zvorniku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se