23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Trifunović htio da bije Voju Brajovića!

Sergej Trifunović nasrnuo na starijeg kolegu Voju Brajovića na probi za predstavu “Voz”. Tuču sprečio upravnik pozorišta Dušan Kovačević.

Glumac je nasrnuo na Brajovića koji se u ovom komadu oprobao kao reditelj. Njega je nerviralo to što Voja nije bio siguran u svoje rediteljske odluke i zato je insistirao da igraju kao da nisu na probi, već kao da su izašli pred publiku.

Krenuo je da se fizički obračuna s njim, a incident je sprečio Dušan Kovačević, direktor Zvezdara teatra, koji je prisustvovao probi, piše alo.rs.

“Kad je video da će doći do tuče, Dušan je odmah uleteo na scenu da smiri Sergeja, koji je revoltiran nasrtao na Voju. Nakon intervencije Kovačevića, obijica su se smirili. Posle toga su se izmirili i nastavili s radom kao da se ništa nije dogodilo”, kaže izvor blizak glumcima i dodaje da su srčane prepirke, koje su na granici fizičkog obračuna česte među umjetnicima.

“Na probama često dolazi do nesporazuma između reditelja i glumaca, a kod žena bude i suza”.

Dušan Kovačević je potvrdio da je došlo do nemilih scena:

“Oni su se međusobno razdvajali. Kad su dva tako snažna glumca u ringu s mnogo nokauta, naravno da je bilo sukoba oko toga u kom pravcu treba da ide predstava”, rekao je Kovačević.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se