5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

Sutra oblačno sa padavinama

SARAJEVO – U većini krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno sa kišom, na planinama sa slabim snijegom.

Jutro će biti umjereno do pretežno oblačno, ponegdje oko rijeka i po kotlinama biće magle, na jugu je moguć pljusak, a poslije podne očekuju se padavine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti umjeren do jak, jugoistočnog i južnog smjera, poslije podne pojačan sjeverac u Posavini i Semberiji, na planinama sjeveroistočni, a do večeri na jugu se očekuje bura.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu do 10, a najviša dnevna od sedam do 14 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica nula stepeni, Kupres tri, Goražde pet, Čemerno, Han Pijesak i Mrakovica sedam, Kalinovik, Sokolac, Bugojno osam, Mrkonjić Grad, Srbac i Livno devet, Gacko, Nevesinje, Doboj, Zenica i Jajce 10, Foča, Novi Grad, Bihać i Gradačac 11, Višegrad, Ribnik, Banjaluka, Sanski Most, Drvar, Sarajevo i Tuzla 12 stepeni Celzijusovih.

U Bileći, Prijedoru i Srebrenici u 13.00 časova izmjereno je 13 stepeni, u Mostaru i Trebinju 14, Rudom, Bijeljini i Neumu 15, u Stocu 16, te u Zvorniku 19 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se