18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Što dečki žele od cura s kojima misle ozbiljno

Ne, petica iz kuhanja i petica na etiketi grudnjaka nije ono zbog čega će poželjeti reći “u dobru i zlu“. Ali evo što jest!

1. Želi djevojku koja ga treba ali ne „visi“ na njemu. Važno mu je da mu partnerka da do znanja kako ga voli i želi, ali – s mjerom. Sto poruka dnevno i obasipanje telefonskim pozivima iza kojeg se zapravo krije kontrolisanje ohladiće ga brže nego hladni tuš.

2. Želi djevojku sa smislom za humor, koja se zna nasmijati i na svoj račun. Neke cure misle da je dovoljno da budu lijepe i da je zadatak muškarca da ih zabavlja i nasmijava. Što mu nije problem, ali ponekad on želi biti taj koji će umirati od smijeha dok ona prepričava neugodnu epizodu koja uključuje puštanje vjetra i koncert klasične glazbe (da, dečki znaju da i cure imaju probavne ekscese;)

3. Želi djevojku koja ima strasti i ambicije. Seksi mu je kad vidi sjaj u njezinim očima dok mu opisuje detalje svog novog poslovnog projekta ili psića kojeg je uspjela udomiti.

4. Želi djevojku koja nema ljubomorne ispade. Da, biće mu drago ako mu ona nekom duhovitom opaskom da do znanja kako joj nije baš previše drago što mu je bivša poslala friends request na Facebooku, no histerični ispad oko toga neće tolerisati.

5. Želi djevojku koja nije suzdržana u krevetu. Ne očekuje da znate sve fore iz porno filmova ali očekuje malo više od misionarske poze uz ugašena svjetla.

6. Želi djevojku koja ga podržava ga u ostvarenju njegovih snova. Neku koja neće izgovarati rečenice tipa „ma nema šanse da ti to uspije“ već nešto tipa „ako netko to može izvesti, oni si to ti!“.

7. Želi djevojku koja se slaže s njegovim prijateljima. Dečki vole kad se cura zna uklopiti u njihovu ekipu i kad mu njegovi solo frendovi kažu kako priželjkuju „tako cool curu“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se