15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Stigao Mićo Kuzmanović

Pripremama Drine u Igalu priključio se daroviti krilni napadač

ZVORNIK – Drinina ekspedicija, nalazi se od nedelje na pripremama u Igalu. U ovom crnogorskom banjskom mjestu, Zvorničani imaju sve uslove da kvalitetne pripreme za nastavak Premijer lige u kome ih očekuje grčevita borba za opstanak.

Očito je da se u taboru Drine, ne mire sa sutuacijom koja se čini bezizlaznom kada se tiče opstanak, već čine sve kako bi zadržali status premijerligaša. Zbog toga se traže kvalitetni igrači koji će uz ovih 23 koja se nalaze na pripremama, stvoriti jak tim koji će se sa ostalim ekipama ravnopravno boriti za opstanak.

– Imamo zaista sve uslove za rad u Igalu. Tereni su dobri, smještaj takođe, pa očekujemo da igrači daju sve od sebe da se što bolje pripreme. Danas se ekipi priključio i Mićo Kuzmanović iz banjalučkog Borca, krilni napadač koji ima 20 godina i koji je nastupao za reprezentaciju Bih do 19 godina. Još bi trebalo da nam stignu jedan iskusni špic igrač i štoper, čime bi zaključili listu pojačanja, rekao nam je Milan Đokić, sportski direktor Drine.

Prvu pripremnu utakmicu Drina je igrala u srijedu protiv ekipe Igala. U petak je na programu susret sa ekipom Grblja, članom Prve lige Crne Gore, a u nedelju na povratku za Zvornik, Drina će igrati sa ekipom Leotara u Trebinju.

[mom_video type=“youtube“ id=“R2wSV9Ph5AE“]

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se