14.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Skandal u školi: Osmakinja oralno zadovoljila druga na času

Osmaci jedne novobeogradske škole imali su oralni seks pred cijelim odjeljenjem na času hemije.

Ovaj nezapamćen skandal dogodio se još u decembru, kada je učenica oralno zadovoljila svog školskog druga u trenutku dok su čekali da nastavnica hemije dođe na čas.

Nastavnici i direktor ove škole, pokušali su da zataškaju cio slučaj, ali nisu u tome uspjeli jer su roditelji đaka insistirali da se stvari isteraju na čistac i da prosvetne vlasti pod hitno nešto preduzmu.

Roditelji, učenika koji su prisustvovali pravom porno filmu u učionici, kažu da su bili šokiranu kada su im djeca ispričala šta se dogodilo.

„Rekli su nam da je njihova drugarica iz odjeljenja pred svim učenicima oralno zadovoljila vršnjaka, koji je ušao na čas kada je video da je nastavnica hemije izašla iz učionice i nije se vraćala čitavih pola sata. Djeca su bila u šoku! Neka su se pravila da ne vide šta se dešava, neki su navijali, a ima i onih koji su sve snimili svojim moblinim telefonima. Naša djeca su dugo ćutala o svemu, a onda su, jedno po jedno, počeli da nam pričaju šta se desilo. Nakon što smo sve saznali, više nemamo mira… Jednu djevojčicu roditelji su već ispisali iz škole, a i drugi razmišljaju da urade isto“, pričaju za „Informer“ roditelji učenika osmog razreda ove škole.

Najviše ih je pogodilo to što su nastavnici i direktor pokušali da zataškaju slučaj:

„Na Nastavničkom vijeću raspravljalo se o ovom skandalu, ali je direktor škole, kao i većina nastavnika, insistirao da se sve zataška. Jedan nastavnik je čak izjavio: „Pa šta dižete toliku buku, seks je zdrav“. Djevojčica i dječak koji su upražnjavali oralni seks pred cijelim odeljenjem nekoliko dana nisu dolazili u školu, oni i niihovi roditelji su potom negirali da se sve to desilo, i nikom ništa. Smatramo da je nedopustivo da se ovaj slučaj gurne pod tepih jer se plašimo šta bi u tom slučaju bilo sljedeće. Prosvetne vlasti moraju pod hitno nešto da preduzmu“, upozoravaju roditelji.

Direktor ove škole kaže za „Informer“ da je u toku postupak koji bi trebalo da pokaže šta se zaista desilo na času hemije.

„Postupak je u toku, pokušavamo da utvrdimo šta se zaista desilo! O svemu smo obavijestili Ministarstvo prosvete, policiju, Školsku upravu, kao i Tim za prevenciju nasilja u školama. Đaci koji se pominju kao akteri ovog nemilog događaja dali su izjave u kojima tvrde da se ništa nije desilo… Ali to tek treba da utvrde oni čiji je to posao“, ističe direktor škole u kojoj je došlo do incidenta.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se