23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Novi meni Gostionice Sač nudi zdrava i ukusna jela

Gostionica Sač oduvijek je u Zvorniku važila za mjesto gdje možete po povoljnim cijenama da jedete ukusnu i zdravu hranu, pripremljenu ispod sača na starinski način, bez konzervansa i aditiva.

U „Saču“ ćete kao i do sad moći da pronađete mnoga jela iz nacionalne kuhinje, spremljenih po tradicionalnim receptima. Roštilj je i dalje na ćumur, a pite ispod sača. Jela ispod sača se i dalje izdvajaju kao specijalitet kuće. Na meniju su još i sendviči, doručci… Sve ovo dolazi u domaćim lepinama ili zemičkama pripremljenim u Sačovoj kuhinji.

Za jela ispod sača može se reći da su najzdravija jela od mesa, koja su lagana za stomak. A „Saču“ se brinu da sva jela budu uvijek sviježa i bez konzervansa.

Velika novina u novom meniju su jela od heljde – heljdopita, sendvič u lepini od heljde i pica od heljde.

Heljda je žitarica o kojoj mnogi danas pričaju. Budući da poboljšava memoriju, heljdu nazivaju i idealnom hranom za mozak.

Heljda ublažava posljedice zračenja i hemoterapije i pretjeranog umnog rada. Jela od heljde pomažu kod kardiovaskularnih bolesti, a posebno kod povišenog  krvnog pritiska i probavnih problema.

[google_map width=“700″ height=“300″ src=“https://www.google.com/maps/d/embed?mid=zKJgvyj_cpi0.k5MSwiXUQus4″]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se