15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Nikola Vasiljević ponovo u Drini

Drina je dobila veliko pojačanje pred nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Riječ je o iskusnom štoperu Nikoli Vasiljeviću, rođenom Zvorničaninu i igraču koji je svoju fudbalsku karijeru započeo upravo u Drini.

32-godišnji Vasiljević, koji je ujedno i član Upravnog odbora FK Drina, iz Zvornika je otišao davne 2003. godine a svoju karijeru pored BiH gradio je i u Srbiji, Hrvatskoj, Južnoj Koreji i Kazahstanu, gdje je proveo prethodnih pet godina, igrajući za Šahtjar Karagandi. 2006. godine upisao je i dva nastupa za reprezentaciju BiH.

I pored nekoliko unosnih ponuda klubova iz Kazahstana Vasiljević se ipak opredjelio za Drinu gdje je došao kao slobodan igrač a ugovor je potpisao do kraja sezone.

U izjavi za portal FK Drina Vasiljević nije krio svoja osjećanja što se vratio u Drinu.

„Jako sam srećan što sam ponovo ovde, u svom klubu, kod svoje kuće. Iako su mi planovi da igram još dosta godina na visokom nivou već sada razmišljam da u Drini završim svoju profesionalnu karijeru. Bilo je mogućnosti da ostanem u Kazahstanu ali pregovori su propali i kasnije sam se odlučio za Drinu. Za sada sam tu do ljeta pa vidjećemo šta dalje“, rekao je Vasiljević.

U protekloj sezoni Vasiljević je odigrao samo šest utakmica zbog operacije koljena tako da se nada da će mu nova sredina prijati što se tiče podizanja forme.

Drina je na pripremama pokazala velike oscilacije u štoperskoj liniji a uprava kluba je u protekle dvije nedjelje dovela tri bivša iskusna fudbalera na ovoj poziciji tako da bi sada odbrana ekipe trebala biti jedna od boljih u Premijer ligi.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se