23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Napitak koji podmlađuje

Za postizanje „vječne mladosti“ biće vam potreba samo ovaj čudesan napitak…

Poznate su vam žene koje izgledaju dosta mlađe, nego što imaju godina i to je zaista nevjerovatno. Ako otklonimo podvrgavanje estetskoj hirurgiji, možemo uzeti u obzir da je takav izgled povezan sa genetikom, ali i dobrom ishranom, vježbanjem i generalno – zdravim životom.

Međutim za obnavljanje zdravlja organizma, koje je zaslužno za mladalački izgled, potreban će vam biti samo ovaj napitak koji čini čuda. Počnite već od danas da ga pijete i primetićete velike razlike u svom izgledu. Osećaćete se bolje, više ćete se smejati, a vaše lice će izgledati sjajnije.

Sastojci:

  • Dva limuna
  • Jedna velika glavica bijelog luka
  • 100ml lanenog ulja
  • Pola kilograma meda

Priprema:

U blender stavite jedan očišćen limun, jedan limun sa korom i očišćen bijeli luk i sve izmiksirajte, dok se svi sastojci ne jedine.

Zatim dodajte med i laneno ulje i opet dobro promješajte.

Dobijenu smjesu sipajte u staklenu teglu koju ćete čuvati dobro zatvorenu u frižideru.

Ova smjesa se konzumira svaki dan, tri puta dnevno po jednu kašičicu, pola sata pre obroka.

Zbog čega je ovaj napitak odličan i zašto podmlađuje?

Odličan je za zdravlje i podmlađuje zbog njegovih sastojaka koje su bogate nutrijentima potrebnim našem organizmu. Laneno ulje sadrži linolnu, oleinsku i palmitinsku kiselinu, omega 3 kiseline. U kombinaciji sa limunom, laneno ulje otpušta lignan – antioksidans koji prečišćava jetru. Za vitamin C već znate da je odličan antioksidans koji jača imunitet i krve sudove. Sve pomešano sa bijelim lukom i medom čine odličan spoj za cjelokupno čišćenje i obnavljanje organizma i organa – što dovodi do fizičkih promjena, odnosno podmlađivanja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se