23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Kao na filmu: Najluđe priče iz “grada grijeha’

Sve što se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu – osim ako hotelsko osoblje, zaposleni u klubovima… odluče da otkriju šta sve rade pijani gosti u “gradu grijeha“.

Spasioci sa bazena, čistačice u vilama koje se iznajmljuju, obezbjeđenje u klubovima… turisti ih ne primećuju, a oni vide sve, pa su riješili da ispričaju neke od najluđih situacija kojima su svedočili u Las Vegasu.

Naime, jedan korisnik Reddita je zamolio osoblje iz Las Vegasa da otkriju najčudnije situacije koje su doživjeli na poslu, a izgleda da je toga bilo na pretek, pošto je „stiglo“ 1.400 odgovora.

„Jedan momak je pokušao da mi proda nošen donji veš – tange koje je navodno nosila neka striptizeta. Nosio je sa sobom torbu punu tangi. Okrenuo sam se na peti i otišao od njega,“ napisao je jedan korisnik.

Kad ponestane para u Vegasu, neki su spremni na skoro sve. „Nisam radio u Las Vegasu, ali sam na ulici vidio čovjeka koji je stajao na ulici, držeći u rukama natpis: ‘Šutnite me u ja*a za deset dolara'“.

U jednom od odgovora pisalo je da nije rijetkost vidjeti na ulicama Las Vegasa ljude koji se olakšavaju nasred puta, a neki se čak ne potrude ni da sakriju genitalije od pogleda prolaznika. „Najluđe od svega je što, kad sam vidio čovjeka koji mokri na sred ulice, mahnuo mi je rukom da nastavim dalje,“ piše u jednom od odgovora.

Vjerovali ili ne, jedan zaposleni u restoranu brze hrane, na doručku je uslužio Darta Vejdera, Džeka Speroua i kapetana Morgana, odnosno ljude obučene u kostime ovih junaka.

Nažalost, nisu sve situacije tako smiješne.

Jedan korisnik Reddita kaže da je posvjedočio situaciji kada je trudna žena hodala bosa ulicama „grada grijeha,“ uzvikujući prostakluke.

Bilo je tu, kažu zaposleni, roditelja koji su u striptiz klubove u dva ujutru dovodili svoju djecu, a čistačica iz hotela kaže da je jednom zatekla par usred „akcije“ u hodniku hotela: „Rekli su mi da nisu mogli to da urade u sobi jer su unutra njihovi prijatelji, pa su riješili da to obave u hodniku.“ Isti prizor, doduše u bazenu, vidio je i spasilac.

„Moja mama radi kao čistačica u jednom poznatom hotelu. Ponekad na podu nalazi hranu, a nekad ljudski izmet na zidovima. Međutim, dešava se i da nađe novčanice od 100 dolara umrljane kokainom, koje samo opere i potroši“, piše jedan korisnik.

Stvari nisu mnogo drugačije ni u hotelskim bazenima. Zaposleni koji održavaju bazene, kažu da redovno iz vode vade kondome, odjeću, limenke alkohola i razno smeće, a kažu da im gosti nerijetko povraćaju u bazen.

Da su pijani gosti u Las Vegasu u stanju da urade svašta, svjedoči i to što je jedan zaposleni u šoping centru koji je video dvojicu muškaraca kako se trkaju u invalidskim kolicima. „Mislili su da je pametno da u trasu svoje trke uključe i pokretne stepenice.“

Igračica iz kluba kaže da je jednom dobila 100 dolara samo da bi poljubila čovjeka, a oni koji rade u kazinu svjedočili su situaciji kada je muškarac, nakon što je prokockao novac, prodavao svoju burmu.

Neki korisnici nisu zapanjeni ponašanjem ljudi, već time što u „gradu grijeha“ postoji mašina gdje se mogu kupiti japanke za 11 dolara, a namijenjene su ženama koje namuče štikle prilikom izlaska.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se