-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Đoković oduševio Milera u Pioniru

Centar Crvene zvezde Vladimir Štimac odlučno odbija da priča o mogućem plasmanu tima u Top 8 fazu Evrolige.

Crveno-bijeli su ubjedljivom pobjedom nad Cedevitom (94:74) zadržali velike šanse da se plasiraju u narednu rundu elitnog takmičenja.

„Nećemo da pričamo o Top 8, imamo sada Sutjesku pa Kup, tek poslije možemo o tome, možda. Uvijek razgovaoramo o tome da ostanemo na zemlji, ali šta pričamo će da ostane mala tajna“, rekao je Štimac.

Štimac je postigao 6 poena, ali je sjajno kontrolisao skok sa 13 uhvaćenih lopti pored najboljeg igrača Cedevite Mira Bilana.

„Definitivno odličan igrač, neutralisali smo ga na najbolji mogući način skokovima. On mora da igra odlično kao i uvijek, igra 30 i nešto minuta. Oni su ozbiljna ekipa, moramo svaku sljedeću utakmicu s njima da se spremimo maksimalno kao što smo za ovu, pa nećemo imati problema. Veoma teška utakmica, došli su na 52:46, bilo je rizično, ali smo se vratili u našu igru i zasluženo pobijedili“, dodao je Štimac.

Najveća atrakcija u Pioniru u četvrtak uveče ipak je bio najbolji teniser svijeta Novak Đoković koji se pozdravio sa svim igračima Zvezde.

„Došao dečko pozdravio se s nama, šta ima on s nama da priča ne može da stoji koliko je ljudi oko njega. Nismo i mi željeli da ga maltretiramo“, jasan je centar srpskog šampiona.

Dolazak Đokovića posebno je oraspoložio Zvezdinog Amerikanca Kvinsija Milera.

„Najbolji teniser na svijetu, vidio sam ga, srećan sam što je ovdje, što je bio uz nas. Neka nastavi da radi ono što radi za sebe i Srbiju, radi to izvrsno“, rekao je Miler.

Amerikanac je bio najefikasniji igrač crveno-bijelih sa 22 poena.

„Sjajno smo igrali, griješili smo mnogo, ali smo dobro odigrali na kraju. Samo sam igrao jako, to je sve. Ne razmišljamo o Top 8, idemo dan po dan, utakmicu po utakmicu. Želimo da budemo konstantni i bolji kao tim“, zaključio je Miler.

Zvezda u osmom kolu grupe E dočekuje Anadolu Efes, ali za sada nije poznato gdje će meč biti odigran, vrlo izvjesno i van Beograda.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se