18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Danas oblačno

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i malo svježije sa kišom povremeno, uz temperaturu vazduha do 15 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti oblačno i tmurno, a tokom dana i sa kišom povremeno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab vjetar, većinom južnog i jugoistočnog smjera, a u sjevernim područjima sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od sedam do 13 stepeni Celzijusovih, na jugu do 15.

U Srpskoj i FBiH jutros je oblačno, mjestimično tmurno i maglovito u većini krajeva suvo, a slaba kiša pada samo na području Novog Grada i Zvornika.

Vjetar je slab i promjenljiv u Hercegovini i na istoku slab do umjeren, mjestimično i pojačan južni.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Mrakovica tri stepena Celzijusova, Mrkonjić Grad četiri, Zenica, Šipovo i Krupa na Uni

pet, Srbac, Ribnik, Višegrad, Novi Grad, Prijedor, Gradiška šest, Banjaluka i Mlječanica sedam, Kalinovik, Zvornik, Rudo, Foča, Doboj i Bijeljina osam, Gacko i Han Pijesak devet, Nevesinje, Čemerno, Sokolac i Srebrenica 10, Istočni Drvar 11, Bileća 13, Sarajevo 14 i Trebinje 20 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se