2 C
Zvornik
20. април 2024.

Da li je demon zaposjeo ovu Bibliju? (video)

Dvije ekspertkinje za paranormalne aktivnosti, Niki Paranormal i Karisa Flek, uspjele su na snimku da zabilježe stranice spaljene Biblije kako se pomjeraju bez ikakvih vidljivih spoljnih uticaja.

Njih dvije su ubjeđene da je to manifestacija natprirodne sile i da demon lično okreće stranice knjige. Iz razloga koji nisu prikazani na snimku, Biblija je vidno oštećena spaljivanjem. Da li je spaljivanje bilo predigra ili trik ove dvije žene da bi snimak dobio na tenziji, nije nam jasno.

Jedna od njih se obraća duhu moleći ga da okrene stranicu ako može. Tu rečenicu ponavlja nekoliko puta, govoreći mu da potpuno razumije koliko napora i energije mu je potrebno za tako nešto. Stranice knjige u tom trenutku počinju polako da se pomjeraju, da bi se u nastavku snimka njihovo pomjeranje intenziviralo. Titl koji prati ovaj zastrašujući video govori nam da se na kraju snimka čuje muški glas koji govori: „Pokaži mi kako“ i „Dolazim po tebe“.

Bez obzira na strah koje su osjećale ove dvije istraživačice paranormalnog nastavile su da ohrabruju duha da nastavi sa svojim aktivnostima. Flek i Niki imaju svoje radio i TV emisije gdje proučavaju ovakve i slične fenomene.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se