8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Boškovići poklonili televizor dječijem odjeljenju

ZVORNIK – Dječije odjeljenje Opšte bolnice u Zvorniku dobilo je danas lcd televizor koji je dar Zvorničana Vesne i Milana Bošković.

Vesna koja je službenica Gradske uprave Zvornik i njen suprug odlučili su da postupe u duhu Svetosavlja, odnosno davanja i pomaganja, i da televizor poklone.

– Bili smo na Svetosavskom balu i kupili tombolu, ne sa namjerom da dobijemo bilo šta, niti smo išta očekivali, nego da pomognemo izgradnju Sabornog hrama. Desilo se da smo dobili televizor koji smo odmah odlučili da, u duhu Svetosavlja, poklonimo. Željeli smo da ga koriste djeca i u konsultaciji sa sveštenikom Vidojem Lukićem izabrali smo da ga darujemo dječijem odjeljenju zvorničke bolnice – rekli su Boškovići.

Oni su televizor uručili doktorici Koviljki Gotovac, načelnici ovog odjeljenja, sa željama da se rađa što više djece, ali da bude što manje malih pacijenata, a da ona djeca koja dolaze na dječije odjeljenje što prije ozdrave i da im televizor pomogne da im brže prođe vrijeme.

Gotovac se Boškovićima zahvalila na vrijednom poklonu.

– Želimo da im se zahvalimo, jer su sjetili bolesne djece kojima će ovaj televizor mnogo značiti. On će ovdje imati zaista pravu namjenu, jer ćemo ga smjestiti u sobu u kojoj su naši teži pacijenti koji ne mogu dolaziti do trpezarije, gdje imamo televizor – rekla je Gotovac.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se