18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Bivši džihadista priznao: ID sakrila 4 nuklearne bombe u Evropi i SAD

DAMASK – Prema riječima Saleha Abdeslama, „sukob civilizacija“ treba da započne 2016. godine.

On je rekao da samo u Njemačkoj ima 18.000 terorističkih ćelija koje čekaju na pokretanje neviđene katastrofe u Evropi. On je takođe rekao da će nuklearne bombe biti lansirane u SAD, Njemačkoj, Francuskoj i Rusiji.

Njegov imejl je prvobitno objavljen na njemačkom sajtu Netzplanet, a on je tamo otkrio sve detalje planirane nuklearne invazije:

„Bio sam pripadnik ID i poslije sam shvatio da je pridruživanje njima bila najveća greška koju sam ikada napravio. Izmanipulisali su me da uradim stvari koje nisam želio.

Ovaj imejl nije molba za oproštaj već samo želim da upozorim javnost na buduće događaje koji će biti katastrofalni ukoliko se ništa ne učini da se oni spriječe. Ne želim da idem u zatvor zbog onoga što sam učinio.

Ja sam Saleh Abdeslam. Nadam se da će ovaj imejl pomoći javnosti da shvati istinu. Možda će pomoći da se spreči rat koji treba da počne ove godine. Ova 2016. godina je godina u kojoj počinje Treći svjetski rat. ID posjeduje četiri nuklearne bojeve glave tipa W25 i W89. Lično sam ih vidio. Jedna je u SAD, jedna u Njemačkoj, jedna u Francuskoj i jedna je u Rusiji.Danas ima više od 135.000 članova ID, od kojih je 65.000 raštrkano po Siriji kako bi zaštitili skrivena skladišta oružja i borili se na frontovima s ciljem obezbjeđivanja strateški važnih lokacija za krijumčarenje nafte i oružja.

U Francuskoj ima 2.800 terorističkih ćelija u regionu oko Pariza, Kubervoa i Bobinjija.

U Engleskoj ima samo 650 terorističkih ćelija pošto je tamo mnogo teže ući. Oni se nalaze u Londonu i Herou i uglavnom su prerušeni u studente.

U Švedskoj ima 1.600 terorističkih ćelija koje su raspoređene u Štokholm, Tebiju, Elti i Solni.

U Nemačkoj ima 18.700 ćelija, a njihov broj se povećava iz dana u dan. Ima ih čak i u gradovima poput Hildeshajma, Bamberga i Libeka. Za Libek se planira najmanje 6 napada u kojima će članovi ID raznijeti sve mostove u gradu.

Oružje i eksplozivi su prokrijumčareni prije nekoliko mjeseci u razne gradove. Imam i informaciju o čoveku iz ID koji je poznat pod imenom Šab.

Šab je na listi za odstrel Islamske države. Za njegovu glavu se nudi čak 2 miliona dolara. Njega su poslale tajne službe SAD da ubija članove ID. On je ubio više od 400 terorista.

Šab se pojavljuje isključivo na mjestima gdje nema vazdušnih napada, jer se u tim trenucima glavni stratezi Islamske države premještaju na udaljene lokacije za koje on zna unaprijed. Šab nije viđen od jula 2014. godine. Postoje glasine da se krije u Engleskoj, Švedskoj ili Njemačkoj i da pokušava da identifikuje terorističke ćelije u tim državama.

Ovaj čovjek je upućen u informacije o brojnim obavještajnim agencijama i strukturama terorističke organizacije, te nije ni čudo što je njegova glava procijenjena na 2 miliona dolara.

Nadam se da ćete uspjeti da pronađete Šaba i da dobijete sve neophodne informacije od njega prije nego što ga islamisti uhvate. Prilažem njegovu fotografiju u dokumentima koje sam vam poslao.

Molim se Alahu da će on uspjeti da spriječi ovaj rat i da ćete svi ozbiljno shvatiti ovu moju poruku.

Jako mi je žao i znam da ne mogu popraviti ono što sam uradio, ali nadam se da ipak nećemo svi postati žrtve ove bolesne ideologije.

Ne smijete potcijeniti snagu ID jer oni više nisu grupa već ogromna vojska sa brojnim resursima, puno novca i puno oružja, tenkova i projektila.

Nadam se da će vam moj imejl biti od pomoći i da ćete ga ozbiljno shvatiti“, prenosi kurir.rs.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se