15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Biser iz Drinine fudbalske škole

Iako je još kadet Nemanja Dragutinović zavrjedio da trenira sa prvim timom zvorničkog premijerligaša

ZVORNIK – Drina je od svog postanka, uvijek imala dosta fudbalskih talenata, koji su najprije pronijeli ime svog kluba u Bosni i Hercegovini a onda i u inostranstvu. Tako je nastavljeno i nakon formiranja Republike Srpske.

Jedan od onih igrača koji svojim talentom i radom zaslužuje da se iako je kadet, priključi treninzima prvog tima zvorničkog premijerligaša je Nemanja Dragutinović, najbolji igrač među kadetima Drine, koji bilježe solidne rezultate u Premijer ligi BiH.

– Kao i većina mojih vršnjaka, gledao sam starije igrače Drine i poželio da jednom zaigram na stadionu i zauzmem njihova mjesta. Nakon deset godina treniranja u Drini pri čemu sam prošao sve selekcije, stigao sam do prvog tima. Srećan sam da mogu da treniram sa prvim timom, koji vodi nekadašnja zvijezda jugoslovnskog fudbala Cvjetin Blagojević. Znam da sam još mlad ali ću se truditi da se nametnem novom treneru i ostanem da treniram sa najboljim timom, rekao na je Dragutinović.

Nemanja ima 16 godina i učenik je drugog razreda Gimnazije u Zvorniku.

– Za moj fudbalski razvoj dugujem trenerima Stevi Kostiću, Srđanu Ešpeku i Veljki Cvjetonoviću, a sada mi je u kadetima trener Aco Kostić, nakadašnja legenda Drine. U domaćem fudbalu uzori su mi Aleksndar Mitrović a u svjestkom Neimar i Mesi, dodao je Dragutinović.

U Drini mnogo očekuju od sadašnje genaracije kadeta, a Nemanja Dragutinović je jedan od predvodnika ove generacije.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se