18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Učenje njemačkog jezika prema najmodernijim standardima u nastavi

Svi zainteresovani građani Zvornika i okoline od sada će imati piliku da nauče njemački jezik prema najmodernijim standardima u nastavi.

Grad Zvornik je jedanaesto po redu mjesto u kojem Glossa – centar za njemački jezik otvara svoju poslovnicu. Za građane svih uzrasta se na taj način stvara mogućnost da uspješno, uz podršku stručnih nastavnika, nauče njemačkijezik.

Pored toga, učenje u Glossa – centru predstavlja intenzivnu pripremu za polaganje Goethe-ispita, koji vodi do međunarodno priznatog sertifikata. Ispit je moguće polagati u Glossa – centru za njemački jezik u Banjoj Luci ili u Tuzli u okviru ispitnih rokova koji se organizuju u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i Hercegovine.

Glossa - centar za njemački jezik Zvornik - upisZvanični upisni rok! Ostvarite 10% popusta na kurs upisom od 11.-31.01.2016.

Svi zainteresovani građani se već sada mogu raspitati putem telefona na broj 065 539 172 ili mejlom na adresu zvornik@glossa.ba, kao i u prostorijama Centra u ulici Svetog Save 15. Zvanični upisni rok je period kada se u Glossa – centru za njemački jezik formira najveći broj grupa na svim nivoima na kursevima za odrasle i djecu.

Pripremite se za Goethe-ispit

Pohađajući kurseve njemačkog jezika u Glossa-centru Zvornik se pripremate i za polaganje Goethe-ispita. Za sve kandidate koji već imaju odgovarajuće znanje iz njemačkog jezika organizujemo posebano blok pripremne nastave „Uvid u formu Goethe-ispita“. Sve informacije o ovom vidu nastave, kao i predstojeće termine održavanja možete pronaći na zvaničnoj stranici Glossa – centra za njemački jezik www.glossa.ba. Ipak, potrebno je znati da je ovaj oblik nastave namijenjen kandidatima koji imaju odgovarajuće znanje iz njemačkog jezika. Ovaj vid nastave nije zamjena redovnom kursu.

Besplatan kulturni i zabavni program i jezičke radionice

Pored naših kurseva njemačkog jezika, svim građanima dajemo mogućnost da posjećuju naš besplatni kulturni i zabavni program. To podrazumijeva filmske večeri, druženja sa izvornim govornicima njemačkog jezika, književne večeri, tematske radionice i jošmnogo toga. Posebne jezičke radionice kojeorganizujemo za sve uzraste su takođe zanimljiv oblik druženja i beslatnog učenja.

Vrijeme je za njemački u Glossa – centru Zvornik!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se