8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Svetosavska akademija u školi „Sveti Sava“

ZVORNIK – U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u okviru obilježavanja školske slave, Savindana, juče je održana „Svetosavska akademija“ u kojoj su učestvovali članovi školskih sekcija.

Direktor škole Radomir Petrović podsjetio je da je ovo jedna od tradicionalnih manifestacija koja se organizuje u povodu školske slave.

– U školi svake godine organizujemo Svečanu akademiju povodom Savindana u kojoj se predstavljaju naši učenici iz Recitatorske, Horske i drugih sekcija koji sa svojim nastavnicima pripremaju prigodan program za drugare i roditelje. Mi smo takođe imali Literarni konkurs i ova svečanost je bila prilika da pročitamo imena pobjednika koje smo nagradili knjigama. Najbolji rad napisala je Ana Đurđić, drugo mjesto podijelili su Anđela Trišić i Marko Mojović, a treće mjesto Kristina Ilić, Marija Blagojević i Sandra Jokić – rekao je Petrović.

U podnevnim satima u školi će biti obavljeno lomljenje slavskog kolača sa kumom slave, NLB Razvojnom bankom, odnosno njenim direktorom Zdravkom Lukićem.

– Našim učenicima i radnicima želim da još mnogo godina proslavljamo školsku slavu, da ostvarujemo što bolje rezultate, kako u učenju, tako i u radu i da se svi lijepo osjećaju u našoj školi – poručio je Petrović koji je napomenuo i da će danas, u okviru svečanosti ispratiti tri radnika u penziju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se