13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Sutra prije podne sunčano, popodne kiša

SARAJEVO – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra prije podne biće sunčano vrijeme, dok se popodne i tokom noći očekuje kiša.

Prema prognozi Hidrometerološkog zavoda Republike Srpske intenzivnije padavine očekuju se u južnim i zapadnim područjima, dok će na planinama padati susnježica i snijeg.

Jutro će biti hladno i pretežno vedro, a u kotlinama je moguća magla.

Jutarnja temperatura vazduha biće između minus četiri i dva, na jugu zemlje od jedan do pet, a najviša dnevna između dva i osam, na jugu od sedam do 11 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus četiri, Čemerno nula, Gacko dva, Kalinovik, Nevesinje tri, Ivan-sedlo i Livno četiri, Bileća, Rudo, Han Pijesak i Gradačac pet, Sokolac i Mrakovica šest, Goražde, Trebinje, Bijeljina i Srbac sedam, Foča, Drinić i Jajce osam, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Bugojno, Mostar, Neum, Sarajevo, Srebrenica, Stolac i Čapljina devet stepeni Celzijusovih.

U Zenici je u 13.00 časova izmjereno 10 stepeni, u Zvorniku, Prijedoru, Tuzli i Doboju 11, Ribniku, Drvaru i Sanskom Mostu 12, Banjaluci 13 i u Bihaću 14 stepeni Celzijusovih.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se