9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Poznati učesnici polufinala Božićnog turnira u malom fudbalu „Zvornik 2016“

Drina osmicom u polufinale

ZVORNIK – Nakon utakmica četvrtfinala, koje su odigrane juče na Božićnom turniru u malom fudbalu „Zvorik 2016“, poznati su učesnici polufinalnih utaimica.

Ekipa Drine je sa 8:1 savladala „Kladionicu Sport/Klub Sparta“ i sa ubjedljivom pobjedom se plasirala u polufinale. Sigurna je bila i ekipa „Šućurć“ koja je bila bolja od ekipe „Kladionice Bet“. Ekipa „Klub Sparta“ Zvornik sa 5:0 savladale je ekipu „Red star“ iz Pilice, a najviše uzbuđenja bilo je u prvoj utakmici četvrtfinala u kojoj su se sastale ekipe „Auto djelova“ iz Pilice i „Krle trend“ iz LJubovije“

Piličani su sa dva gola Davora Arnautovića poveli sa 2:0. Autogolom Dejana Pavlovića LJubovijani su smanjili na 1:2 da bi Marko Pavlović izjednačio na 2:2. Kada se činilo da će jedanaesterci odlučiti učesnika polufinala Dejan Pavlović i Ružičić su u poslednjem minuti utakmice donijeli pobjedu ekipi „Auto djelova“ iz Pilice i odveli je u polufinale.

Žrebom je odlučeno da se u polufinalu sastanu: „FK Drina“ i „Auto dijelovi“ iz Pilice te „Šućur“ i „Klub Sparta“.

Finalna utaimica je na rasporedu u subotu od 19 časova. Prije toga će se u revijalnoj utakmici sastati ženske ekipe „Radnik Bumeranga“ iz Bijeljine i selekcija sastavljena od ženskih klubova sa područja opštine Zvornik. Prije ove utakmce će se odigrati i finalne utakmice predpionira i pionira.

Polufinalne utakmice igraju se danas od 17 časova.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se