1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Počele pripreme Drine za nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine

Blagojević izvršio prozivku igrača

ZVORNIK – Obraćanjem predsjednika kluba Jelenka Vasića i novog šefa stručnog štaba Cvjetina Blagojevića u klupskim prostorijama, počele su pripreme zvorničke Drine za nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Pred oko tridesetak igrača, od kojih je dosta bilo novajlija koji će provesti jedno vrijeme na probi, Vasić je poželio svima da ih prati zdravlje i sportska sreća i da se dobro pripreme za nastavak prvenstva.

[quote color=“#050505″ bgcolor=“#eaeaea“ arrow=“yes“ align=“right“]Na prvoj prozivci pojavio se 31 igrač. Većina je nosila dres Drine u prvim dijelu prvenstva. Od igrača koji su prošlog ljeta nosili Drinin dres uprava ja odlučila da produži saradnju sa Novicom Petrovićem Slobodanom Lalićem, Filipom Erićem i Stefanom Čolovićem. Od igrača koji su igrali na strani, a potiču iz Zvornika na prozivci su bili: Novica Marković i Miloš Jokić koji su članovi Proletera iz Teslića. Saša Trifković iz fočanske Sutjeske te Rade i Boško Lazić. Nekoliko igrača iz Bratunca, Srebrenice i Janje su takođe na probi i od njih zavisi da li će se ili neće uklopiti u koncepciju tima koju će sklopiti novi trener Cvjetin Blagojević.[/quote]

– Želim da iskoristite dobro ovaj pripremni period i da sa stručnim štabom učinite sve da osvjetlate obraz kluba. Nije nam imperativ borba za opstanak jer su šanse minimalne, ali treba da imate na umu čiji dres nosite i da se tako ponašate, reako ja Vasić.

Novi šef stručnog štaba Cvjetin Blagojević, kome će pomagati u radu Mile Lazarević i Aleksandar Vasić te trener golmana Saša Krsmanović, je u prvom obraćanju igračima rekao da od njih traži profesionalni odnos i zalaganje na treninzima.

– Od uprave sam dobio zadatak da pripremim ekipu za naporan nastavak prvenstva. Čini se nemoguće da izborimo opstanak, ali ja ću ponovio da nikada ništa nije nemoguće i da treba da damo sve što možemo i da pokušamo se izborimo za što bolji plasman na kraju prvenstva. Radićemo sedam dana na sticanju fizičke spreme, a onda će krenuti rad sa loptom. Prvu pripremnu utakmicu imaćemo protiv ekipe beogradskog Rada, sedam dana prije početka prvenstva u Jelen super ligi Srbije, a nakon toga još šest prijateljskih utakmica sa ekipama iz okruženja, rekao je Blagojević.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se