9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Novica Marković još nije dogovorio produžetak saradnje sa Teslićanima

Vratio bih se u Zvornik

ZVORNIK – Mladi Novica Marković, zimsku pauzu provodi u rodnom Zvorniku, u iščekivanju dogovora sa drugoligašem Proleterom iz Teslića, čiji je dres nosio protekle polusuzone. Ovaj 21-ogodišnji vezni igrač, a po potrebi i napadač, zadobio je povjerenje uprave Proletera u namjeri da pomogne da se ovaj klub ekspresno vrati u Prvu ligu Republike Srpske.

– Zadovoljan sam svojim igrama u Proleteru, mada je klub mogao postići i više od šestog mjesta na tabeli. Međutim imamo realne šanse da se uključimo u borbu za titulu i prelazak u veći rang. Uz to želimo da se plasiramo i u finale Kupa Republike Srpske. Ovih dana treba da razgovaram sa upravom Proletera i ako se dogovorimo rado bih ostao u Tesliću do karaja sezone, reako nam je Marković.

Ovaj mladi igrač je karijeru počeo u zvorničkoj Drini. Jedno vrijeme nastupao za beogradski Čukarički, pa ponovo u Drini, prije prelaska u Proleter.

Marković je oduševljen idejom uprave Drine, da nakon konsolidacije kluba vrati u svoje redove igrače koji su ponikli u Zvorniku, a sada nastupaju za druge klubove.

– Svakako me obradovala ta informacija. Želja mi je da se vratim u matičniu klub i rodni grad. Nadam se da će uprava Drine razgovarati sa nas nekolimo igrača koji bi bili presrećni da ponovo obučemo dres voljenog kluba, dodao je Marković.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se