4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Muškarac u ovom horoskopskom znaku je neuhvatljiv, trebaće vam mnogo da ga osvojite

Ako upoznate nekog od ovih muškaraca, znajte da će Vam trebati mnoooogo truda da ih osvojite.

Ovan

Ako niste na „prvu loptu“ zaveli Ovna, teško da će Vam poslije uspijeti. Kad je ovaj muškarac u pitanju ne smete dugo da „tvrdite pazar“. Nema on vremena da čeka, „igra igrice“… To je muškarac koji sebe uvijek stavlja na prvo mjesto i smatra da mu nije baš toliko potrebna partnerka. On sve može sam. Ukoliko Vam uspe da ga osvojite, budite spremni da prihvatite njegovu buntovnu prirodu jer samo ga tako možete zadržati pored sebe.

Poznati muškarci rođeni u znaku Ovna:

Adrijen Brodi

Blizanci

On ima strah od odrastanja, vezivanja i obaveza. Mogli bismo da kažemo za njega da je moderni Petar Pan. Što bi se on vezao za samo jednu osobu, kad ima toliko toga da ispriča, toliko toga da uradi svim ženama ovoga svijeta! Treba mu osoba koja će imati razmijevanja za njegove promene u ponašanju: danas vas voli najviše na svijetu, sutra je rezervisan… Nikad se sa njim ne zna! Najbitnije je da zabavite njegov um i Vaš je.

Poznati muškarci rođeni u znaku Blizanca:

Džoni Dep

Lav

Ako ste spremni da mu ugađate kao da je baš on princ Vašeg života, imate šansu da osvojite njegovo srce. On se ne da tako lako jer mora da bude siguran da i javnost odobrava njegov izbor. U suštini, nije tako siguran u sebe kao što izgleda i nekad ne zna šta hoće. Ono što je sigurno je da ako ste uspijeli da mu privučete pažnju, onda ćete uspjeti da postanete njegova princeza.

Poznati muškarci rođeni u znaku Lava:

Danijel Redklif

Škorpija

Muškarac rođen u ovom znaku je jedan od najvećih zavodnika. Skoro da ne postoji dama koja ne želi da bude sa njim. Međutim, baš u tome je problem. On može da bira, a Vi ćete imati ozbiljnu konkurenciju. Ne „otvara“ se lako, prilično je rezervisan. Neće Vas zavlačiti – ako mu se dopadate tačno ćete znati šta želi od Vas. On je siguran u sebe. Strastvenost, snaga volje i jak karakter – to su ključne stvari kojima će ga svaka žena lako osvojiti.

Poznati muškarci rođeni u znakuŠkorpije:

Leonardo Dikaprio

Strijelac

Strelca je najteže osvojiti. Morate znati kako da vodite filozofske razgovore, kako da budete u isto vrijeme zabavna i pametna osoba, a opet i strastvena. Njega ćete, zapravo, najlakše osvojiti ako ga pustite da ima svoj svijet, svoje obaveze, jer ne podnsi stege, ne podnosi da mu neko priča šta treba da radi. I da, stavite osmijeh na lice, to je najbitnije. Ukoliko se Strelac sa Vama ne smije o ne zabavlja, nemate šanse.

Poznati muškarci rođeni u znaku Strelca:

Džej Zi

Jarac

Ovog muškarca ćete osvojiti predanošću i strpljenjem. Njemu je bitno da partnerka može da mu se posveti, i da osjeti da sa njom može da stvara stabilnu vezu. Takođe, ako niste vrijedni, onda zaobiđite ovog muškarca. Njemu je potrebna žena koja će razumijeti njegov posao, prekovremeni rad, ali bez ikakvih primjedbi. On ima samo jednu „manu“ – ne vezuje se lako, on sporo bira, ali ako Vas odabere ugađaće Vam svakog dana.

Poznati muškarci rođeni u znaku Jarca:

Zejn Malik

Ribe

Ne govori mnogo, ne otvara se lako. Nikad nećete znati šta stvarno misli i osjeća. Riječi mu morate izvlačiti „kleštima“ jer on misli da ako ste već tu pored njega, podrazumijeva se da ste mu bitni. Međutim, morate mu pokazati da nećete ćutke na svaki njegov mig doći, biti tu, da imate svoj stav. Idealno bi bilo da uživate uz dobr film u mraku bioskopa ili stana. Muškarac Riba je romantičan i takvim gestovima ćete ga najlakše osvojiti i zadržati.

Poznati muškarci rođeni u znaku Ribe:

Džastin Biber

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se