9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Jubilarni 100. broj sedmičnog biltena kompanije „Alumina“

ZVORNIK – U kompaniji „Alumina“ danas je izašao jubilarni 100. broj sedmičnog biltena. „Interne informacije“, kako je rekao Mišo Lazarević, predstavnik „Alumine“ za odnose sa javnošu, pokrenute su u ovoj kompaniji 17. decembra 2013. godine.

„Potreba za većom komunikacijom i boljim informisanjem zaposlenih u kompaniji, opredijelili su nas da počnemo sa štampom internog glasila u nastojanju da približimo život i rad u fabrici svim radnicima“, rekao je Lazarević, ističući razumijevanje i punu podršku menadžmenta kompanije informisanju i razvoju informativne djelatnosti u ovoj kompaniji.

Lazarević je rekao da je u dosadašnjih stotinu brojeva sedmičnog biltena objavljeno više od 500 vijesti, informacija, intervjua, reportaža i drugih tekstova koji su pratili događaje u kompaniji.

„U proteklom periodu, sedmični bilten je u potpunosti ispunio svoju funkciju u preduzeću. Revnosnim praćenjem događaja, tekstovima iz svih službi i sa pogona, dakle direktno iz neposrednog procesa rada, ovo glasilo je steklo veliku popularnost kod radnika“, rekao je Lazarević.

On kaže da informisanje u ovoj fabrici ima dugu tradiciju. Samo je, kako je rekao, u periodu od 1977. do 1992. godine u najvećem zvorničkom kolektivu odštampano blizu 1.500 brojeva Internih informacija.

-U informativnoj djelatnosti ove fabrike su i 162 broja lista „Birač“ – istakao je Lazarević, najavljujući naredni projekat – izradu monografije Fabrike, koja će obuhvatiti period od njene izgradnje do današnjih dana.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se