18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Izvučeno tijelo poginulog vozača

MILIĆI – Kamion sa tijelom vozača, koji je jutros sletio u rijeku Jadar na magistralnom putu Milići – Konjević Polje, izvučen je iz vode poslije više od osam časova, javio je dopisnik Srne.

Kamion je jutros oko 4.30 časova probio bankinu i sletio u rijeku u mjestu Pobuđe, a izvučen je danas oko 13.30 časova.

Vozača su rano jutros pokušali spasiti iz nabujale rijeke pripadnici vatrogasnih jedinica iz Bratunca i Milića, ali nisu uspjeli. Vozilo je palo sa oko deset metara i nije mu se moglo prići.

U pomoć je pozvana firma iz Srebrenika koja raspolaže snažnim dizalicama za podizanje velikih tereta. Poslije sinhronizovane akcije radnika iz Srebrenika, policije i vatrogasaca, kamion je izvučen na put. Tijelo vozača bilo je u smrskanoj karoseriji.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o Ozrenu Mirkoviću /43/ iz Milića, zaposlenom u banjalučkoj firmi „Lein“, koja za rudnik boksita u Srebrenici prevozi rudu do zvorničke „Alumine“.

Uviđaj na mjesti nesreće obavili su pripadnici saobraćajne policije iz Bratunca.

O ovom događaju obaviješteno je nadležno tužilaštvo u Bijeljini, a dežurni tužilac ovlastio je policijske službenike Policijske stanice Bratunac da izvrše uviđaj na licu mjesta.

Od 14.00 časova na ovom magistralnom putu saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom, a vozila se propuštaju naizmjenično.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se