1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Ima 48 a izgleda kao da joj je 20 godina: Ovo je njena tajna (foto)

Lauri Gordon iz Sjeverne Karoline ima 48 godina, ali većina ljudi bi joj dalo bar 20 godina manje. Kako kaže Laura, tajna mladosti je u zdravoj hrani i u vježbanju.

„Nikada se nisam bavila fitnesom, nisam model i nikada se ničim sličnim nisam profesionalno bavila. Ja sam agent za nekretnine, a vježbanje tretiram kao moj drugi posao. Težak je i uopšte ga ne volim, ali plata je sjajna“, objasnila je Laura, koja danas na Instagramu broji više od 470 hiljada pratilaca.

Nema djece i priznaje da joj se suprug ponekad brine zbog tolikog broja obožavatelja, ali ne odustaje. Isključivo jede zdravu, neprocesiranu hranu.

„Moji prijatelji i rodbina mi redovno govore koliko imam sreće što izgledam tako dobro, ali sreća nema veze s tim što nisam debela. Molim vas, nemojte me zvati srećnicom zbog toga što svakodnevno podnosim odricanja na koja vi niste spremni“, kaže Laura.

Ona tvrdi da ne uzima baš nikakve dodatke prehrani, a budući da su pojedinci njene fotografije ranije koristili kako bi promovisali baš takve proizvode, napravila je profil na Instagramu kako bi svima dokazala da se može i bez umjetne pomoći.

„Jako mi je važno da se moje fotografije ne koriste kako bi se ljude namamilo da kupuju gluposti. Od suplemenata nećete čarolijom postati fit, napornim radom i pravilnom prehranom hoćete“, upozorava Laura Gordon, prenosi Telegraf.rs.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se