8.1 C
Zvornik
24. април 2024.

Detalji zločina koji je šokirao BiH: Majka ubila jednu, a baka dvije bebe

DOBOJ – Za ubistvo dvije tek rođene bebe u Doboju sumnjiči se njihova baka, dok je za smrt treće bebe navodno odgovorna mentalno zaostala majka.

Kako su saopštili iz CJB Doboj, danas su uhapšene 4 osobe – V.B. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Teško ubistvo“, V.J. i Ž.C. sa područja opštine Modriča i R.B. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Obljuba nad nemoćnim licem“.

Doboj - Majka ubila jednu, a baka dvije bebe (1)Kako nezvanično saznaju „Nezavisne“, uhapšeni su Vojkana Bogojević, baka, Žarko Cvijetić, Vid Janković i Rade Bogojević.

„Ova tri muškarca su seksualno napastvovala S.B. nakon čega je rodila troje djece“, saznale su „Nezavisne“.

„Tokom istražnih mjera i radnji, koje su sprovedene u koordinaciji sa Okružnim tužilaštvom Doboj, utvrđeno je da je punoljetna S.B. u aprilu 2015. rodila živo novorođenče, za koje postoji osnov sumnje da ga je nakon porođaja ubila“, stoji u saopštenju CJB Doboj.

Protiv nje je danas podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ubistvo djeteta pri porođaju“.

Prethodna dva ubistva desila su se u septembru 2011. i julu 2013. godine, kada je baka ubila novorđenčad i bacila ih u šipražje na njivi pored porodične kuće.

Doboj - Majka ubila jednu, a baka dvije bebe (3)Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Doboj, na osnovu prikupljenih operativnih saznanja locirali su prostor na kojem se najvjerovatnije nalaze tijela stradale novorođenčadi.

S.B. se trenutno nalazi u Instituciji za mentalno zaostala lica.

Uhapšena lica su danas, zajedno sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu, predata u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se