9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Udruženje ratnih vojih invalida podijelilo paketiće

ZVORNIK – Udruženje ratnih vojnih invalida opštine Zvornik obradovalo je danas novogodišnjim paketićima preko 100 djece uzrasta do 10 godina.

Predsjednik Udruženja Dragislav Mijanović rekao je da je ovo tradicionalna aktivnost Udruženja kojom žele da obraduju djecu svojih članova.

– I ove godine kao i proteklih obezbjedili smo paketiće i ovim putem se zahvaljujem zvorničkim preduzećima, kao i Opštini Zvornik od koje smo, sve što smo zatražili za ratne vojne invalide i njihove porodice i dobili – istakao je Mijanović koji je djeci zaželio puno zdravlja, sreće i puno uspjeha u školi.

Djeci je u ime načelnika opštine Zvornik i svoje ime srećnu Novu godinu poželio i zamjenik načelnika opštine Zvornik Bojan Ivanović.

– Lokalna uprava ima obavezu prema vama i vašem udruženju i u skladu sa našim mogućnostima bili smo i uvijek ćemo vam biti na raspolaganju i pružiti svu neophpodnu pomoć – poručio je Ivanović koji je djeci zaželio ostvarenje svih želja.

Mijanović je istakao da je ova godina bila uspješna za ovo Udruženje koje je ovih dana zaposlilo troje djece ratnih vojnih invalida u jedan prodajni objekat, dodavši da će i ubuduće nastaviti da sprovode aktivnosti u tom pravcu.

– Takođe, ova godina donijela nam je i druge lijepe uspjehe, a dobili smo i opštinsko priznanje. Sve je to rezultat organizovanog rada, kao i zajedničkog rada sa drugim nevladinim organizacijama i lokalnom upravom – istakao je Mijanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se