4.4 C
Zvornik
17. април 2024.

„Alumina“ podijelila više od 430 paketića

ZVORNIK – Kompanija „Alumina“ obezbijedila je više od 430 paketića za djecu svojih radnika koje im je danas, u Domu omladine u Zvorniku, podijelio Djeda Mraz povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.

Predstavnik kompanije za odnose sa javnošću Mišo Lazarević rekao je novinarima da je ovo tradicionalna „Aluminina“ akcija, dodavši da je za djecu priređena i pozorišna predstava.

„Srećni smo što smo bili u prilici da radost predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika podijelimo sa najmlađim članovima porodica naših radnika, koji su na ovaj događaj došli zajedno sa svojim roditeljima, ali i bakama i dekama, od kojih su mnogi najveći dio radnog vijeka proveli upravo u našoj fabrici“, rekao je Lazarević.

Kompanija „Alumina“, pokazujući društveno odgovornu ulogu u opštini Zvornik, obezbijedila je i jedan broj dječijih paketića za Opštinsku organizaciju Saveza slijepih, zatim za Centar za pomoć i podršku djeci sa smetnjama u razvoju i Udruženju ratnih vojnih invalida iz Zvornika, kao i djeci slabijeg materijalnog stanja iz opštine Osmaci.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se