15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Znaju se iz vrtića

Ovaj par se zaprepastio kada su otkrili da su se voljeli još u vrtiću!

Oko godinu dana nakon njihovog prvog sastanka, ovaj par je došao do otkrića da su gajili simpatije jedno prema drugom kada su imali samo tri godine!

Oni su se upoznali preko internet sajta za upoznavanje, a nisu ni slutili da su se nekada davno, tačnije, prije 30 godina itekako znali.

Ejmi Giberson i Džastin Paunders oboje imaju 33 godine, a kada su prvi put izašli na sastanak, odmah su „pali“ jedno na drugo.

Znaju se iz vrtića (3)Ali, kako je došlo do toga da uopšte shvate da su im obrazi rumeneli kada se pogledaju još dok su bili u vrtiću?

Sjedeli su u kolima i Džastin je uzgred pomenuo da voli Ejmino ime zbog njegove djevojčice prema kojoj je gajio emocije kada je još išao u vrtić.

„Našalila sam se i rekla mu: ‘Pa, to nisam ja, tako da ne želim da slušam o njoj“, rekla je Ejmi za „People“.

Međutim, onda su shvatili da su oboje išli u isto predškolsko, u isto vrijeme, pa je Giberson pomislila da ta djevojčica možda i jeste ona!

Znaju se iz vrtića (2)„Pitali smo naše roditelje da iskopaju slike iz tog perioda. Džastinova mama je našla sliku na kojoj smo nas dvoje zajedno i ja sam počela da plačem, bila sam tako uzbuđena. Ja sam bila Ejmi u koju je bio zaljubljen prije toliko godina! Definitivno nam je bilo suđeno“, ispričala je Ejmi.

Kao što ste i pretpostavili, sada planiraju da se vjenčaju.

„Bili smo tako blizu da nađemo jedno drugo sve ovo vrijeme, ali nismo dok vrijeme nije bilo pravo. A to je sada“, rekao je Džastin.

Da li je vama ova priča romantična?

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se