15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Vitrine pune diploma

Stefan Nestorović jedan od najuspješnijih polaznika Muzičke škole iz Zvornika

ZVORNIK – Među najtalentovanijim i najuspješnijim polaznicima Muzičke škole „Vojin Komadina“ iz Zvornika je Stefan Nestorović, koji pohađa odsjek harmnike u klasi profesora Branka Mijića.

Stefan je šesti razred Osnovne škole „Sveti Sava“ i četvrti u Muzičkoj školi. Talenat i vrijedan rad, diprinijeli su da u svojim vitrinama ima pozamašnu kolekciju dilopma sa raznih takmičenja.

– Počeo sam svirati harmoniku od šeste godine. Pored škole, vježbam po sat vremana kod kuće, a pred takmičenje i po nekoliko sati. Najvrijedniji uspjesi su mi prvo mjesto na takmičenju Muzičkih škola Republike Srpske, prošle godine, prva mjesta prošle i 2014. godine na „Danima harmonike“ u Ugljeviku kao i na „Akordeon art“ takmičenju u Sarajevu. Harmoniku vježbam jer volim ovaj instrument, a i otac Dragan mi svira harmoniku. Želja mi je da završim Osnovnu muzičku školu i da nastavim muzičko obazovanje – rekao nam je Stefan.

NJegov profesor Branko Mijić, koji ga vodi od prve godine ima samo riječi hvale za svog najdarovitijeg učenika.

– Za Stefana mogu reći sve najbolje. Marljivo vježba i ništa mu nije teško, kada je harmonika u pitanju. Pred važnija takmičenja prosto tjera i mene da što više radimo, pa zbog toga i osvaja visoka mjesta na svim takmičenjima – rekao nam je profesor Mijić.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se