14.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Sutra umjereno do pretežno oblačno

SARAJEVO – U Republici Srpskoj i Federacija BiH se sutra očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje u sjevernim i sjeveroistočnim područjima može pasti i malo kiše, saopštili su meteorolozi.

Jutro umjereno oblačno, ponegdje oko rijeka i po kotlinama magla. Tokom dana svježije vrijeme u odnosu na prethodne dane uz više oblaka. Oblačnost će se premještati od sjeverozapada ka istoku. Na jugu ostaje pretežno sunčano uz malo oblaka, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od tri do devet, na jugu od devet do 14, a najviša dnevna od 12 do 18, na jugu od 16 do 20 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 15. novembra, očekuje se oblačno i malo svežije vreme. Tokom popodneva postepeno razvedravanje.

Danas je pretežno vedro. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i sumaglice, koja je ponegdje bila i dugotrajna.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Rudo, Foča, Prijedor devet, Bjelašnica 10, Novi Grad i Zenica 11, Višegrad i Bugojno 12, Sarajevo 13, Bihać i Jajce 14, Srbac, Sanski Most i Sokolac 15, Doboj, Ivan-sedlo, Neum i Srebrenica 16, Bileća, Čemerno Nevesinje, Bijeljina i Gradačac 17, Gacko, Han Pijesak, Kalinovik, Banjaluka i Tuzla 18, Drvar, Livno i Zvornik 19, te Mrkonjić Grad, Ribnik, Kupres, Mostar, Stolac, Trebinje i Čapljina 20 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se