20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Sutra pretežno oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će na jugu biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, dok će u ostalim krajevima biti pretežno oblačno, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj jutro će na zapadu, sjeverozapadu, te istoku i jugoistoku biti oblačno, dok će u kotlinskim predjelima biti magle. Tokom dana biće suvo i promjenjivo vrijeme sa po kojim sunčanim intervalom.

Popodne i prema večeri ponovo u većini predjela biće oblačno, sa provijavanjem snijega, najvjerovatnije na istoku i sjeverozapadu, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus pet do jedan, na jugu od četiri do osam, a dnevne od jedan do pet, na jugu od osam do 13 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Han Pijesak minus dva, Čemerno minus jedan, Kalinovik nula, Bugojno jedan, Livno, Sarajevo, Bihać, Šipovo, Srbac, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Ribnik dva, Tuzla, Gacko i Zenica tri, Banjaluka i Rudo četiri, Foča i Višegrad pet stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se