10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Seve i Igor stali na ludi kamen (video)

Pjevačica Severina Vučković i Igor Kojić odlučili su da svoju ljubavnu vezu krunišu brakom, a za veliku srpsku svadbu sve je bilo spremno do zaključenja ovog broja našeg lista.

Cijeli jučerašnji dan je, kako su prenosili srpski mediji, protekao u znaku priprema za veliko slavlje koje je trebalo da bude održano u luksuznom hotelu u Beogradu, gdje je, osim mladenaca, smješteno i više od 100 zvanica na dva zakupljena sprata hotela. Na svadbi se očekuje više od 600 gostiju.

Dok su obavljali posljednje, finalne pripreme, mladenci su bili originalni i kada je njihov stajling u pitanju. Tako je Severina nosila majicu na kojoj je iscrtan njen lik, a Igor majicu na kojoj je njegova karikatura. Nasmijani i raspoloženi, mahali su fotoreporterima koji su ih slikali ispred hotela.

Iz hotela su u toku dana otišli i do kuće Igorovih roditelja Dragana Kojića Kebe i njegove supruge Olje, koji već tri dana slave svadbu svoga sina. Trubači su neprestano svirali ispred njihove kuće, a Kojići su im nemilice dijelili novac.

Severina i Igor su u jednom trenutku izašli iz kuće, sjeli u kičasto okićeni automobil „zastava 101″ i vozali se ulicama Beograda.

Na svadbu su juče tokom dana pristizale brojne zvanice, koje su za medije izjavljivale da očekuju dobru zabavu. Tako su u Beograd doputovali Goran Karan i Petar Grašo, koji će, pored Saše Matića, i zapjevati na svadbi, a tu će biti i Dara Bubamara, Dragan Stojković Piksi, Filip Miletić, Joksimovići i brojni drugi gosti.

Goste čeka luksuzno opremljena sala koju je Keba, kako su pisali mediji, platio više od 80.000 evra. Sala će biti pod obezbjeđenjem koje će čuvati mladence, sve zvanice, ali se i pobrinuti da slike sa vjenčanja ne procure prije nego što to novopečeni mladenci ne odluče.

[mom_video type=“youtube“ id=“4Gw4ssla-wg“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se