8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Novaković odgaja buduće asove

Pri FK Podrinju iz Tršića uspješno radi Škola fudbala

ZVORNIK – Pri fudbalskom klub Podrinje iz Tršića, koji se takmiči u Regionalnoj ligi grupa Istok, uspješno radi Škola fudbala. Sa djecom uzrasta od sam do četrnaest godina, radi Rajo Novaković, ranije uspješan igrač ovog kluba.

– Škola je osnovana 2.005. godine, ali je imala pauzu od dve godine. Djeca vežbaju dva puta sedmičnmo, a na trenizima imamo po nekoliko desetina dječaka. Pored mladih igrača iz Tršića, na trenige nad dolaze i djeca iz okolinih mjesta. Imamo dobru saradnju i veliku pomoć od uprave kluba, trenera Branislava Maksimovića i Milenkom Lazićem, a posebno sam zahvalan predsjedniku kluba Radivoju Aćimoviću, koji nas podržava u radu, rekao nam je Novaković.

Iz Škole fudbala Podrinja, izašlo je nekoliko već afirmisanih mladih igrača. Među njima su Saša Perić /1999/, koji trenira u mlađim selekcijama Crvene zvezde, zatim Nemanja Jović /2001/ koji je od skora postao član beogradskog Partizana. Mladen Lukić je član FK Kabel iz Novog Sada, a Mirko Simić je junior zvorničke Drine kao i golman Nemanja Petrović.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se