Povezani članci

5 Comments

 1. 1

  ČelopekZV

  Ako je ovo kuća I.B, a napisali ste ‘pošteni’ ne ide jedno uz drugo. Da, možda njegovi roditelji jesu pošteni, a on …

 2. 2

  Emir Atlić

  Iskreno Ivana poznajem skoro 4 godine momak je prošao sito i rešeto, momak je dobar kao hljeb ali ima mnogo onih koji su ljubomorni na njega ivo kućo star drži se prošao si i gore proćićeš i ovo!!

 3. 3

  Bane 22

  Шта лупаш Челопек ЗВ момку скидам капу шта је све преживео 18 i ja операција и идаље се бори ведеог духа, први ја кад сазнам ко му је то урадио јебаћу му матер! Ако момак има своје ауто стан и посао не значи да је лопов него се бори у животу!

  1. 3.1

   ČelopekZV

   Ništa nisam rekao, ti se sigurno više družiš sa njim nego ja, ja malo manje ali stojim iza toga šta sam napisao. Ali ja nemam pravo da pričam o nekome nešto što znam. Čime se bavio, verovatno još se bavi i šta je sve radio to ću zadržati za sebe. Njegov život i neka radi kako hoće.. Ja svakako želim da se pronađe počinilac i kazni..
   Zašto bi neko na moju kuću bacio bombu ako sam fin i pošten? Da li si ti fin i pošten? Ako jesi, reci mi da li ti ljudi bacaju bombe po kući i garaži?
   Čim je bacio bombu imao je neki veći razlog. Ne bi zbog sitnice bacao i rizikovao da ga pronađu i ode u zatvor. Eventualno bi ga ispuco malo da je neka sitnica u pitanju ili slupao staklo na autu, ogrebao i slično.
   Opet ponavljam da navijam da pronađu krivca i adekvatno ga kazne ali i da saznaju razlog i da pravda bude zadovoljena. Možda je on dotični I.B njemu nešto gore uradio, pa se ovaj odlučio na ovakav potez.
   Bilo kako bilo, nećemo više se prepirati.Ti misliš tako kako znaš, ja znam nešto drugo i to je to.
   PS. Zašto mu je jednom policija dolazila na vrata i vodili ga u stanicu, tj ujutru dok je još spavao i sve to je on objavio na Facebook kako je policija ga probudila i odvela.
   Lep pozdrav.

 4. 4

Komentari su zatvoreni.

2014 Powered By Wordpress, Zvornik Danas