-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Ljekovito bilje Zvornik

Ljekovito bilje proizvođača „Orhideja“ se konačno pojavilo i na tržištu Zvornika. Proizvodi ovog proizvođača su preko trideset godina prisutni na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine što znači da iza sebe imaju dragocjenih 30 godina iskustva i isto toliko godina poslovanja sa zadovoljnim korisnicima ovih ljekovitih i korisnih preparata.

Ono što daje prednost ovim preparatima i što ih umnogome razlikuje od drugih jeste podatak da su svi spravljeni od potpuno prirodnih sastojaka, a da je većina biljaka od kojih se preparati spravljaju iz sopstvene domaće proizvodnje.

Bilo da se radi o jačanju i očuvanju imuniteta kao prevencija očuvanju zdravlja ili da se radi o saniranju i potpunom izlječenju postojećih tegoba, „Ljekovito bilje Zvornik“ je tu da vam pomogne u savjetu i odabiru odgovarajućeg preparata.

U ponudi za vas imamo čajeve, meleme, sirupe, ulja i tinkture za liječenje: srce i krvni sudovi, bubrezi i mokraćni kanali, prostata, psorijaza, kožne i zarazne bolesti, ciste miomi i polipi, bakterija u želucu, čir na želucu ili crijeca (kronova i druge bolesti želuca i crijeva), masnoća i trigliceridi, štitna žlijezda, jačanje imuniteta, jetra slezena i žuč, kosti i zglobovi, kičma i vrat, šećerna bolest (dijabetes), hemoroidi, kašalj bronhitis i astma, vaginalne bakterija i sekret, menstrualne tegobe i bolovi, živci i mozak, crijeva želudac i probava, visok i nizak pritisak, bradavice fleke i pjege, candida, escherihia, kurje oči, biljna vijagra, krema za podočnjake, noćna krema za bore, mladalačke akne ….

Preparate dostavljamo na kućnu adresu na teritoriji grada Zvornika i Malog Zvornika.

Sve informacije na telefone:

  • 065 160 175
  • 065 141 480
  • +381 69 22 13 745

Facebook stranica: www.facebook.com/ljekovitobiljezvornik

Medicus curat, natura sanat. Doktor pomaže, priroda liječi.

Snaga tvoga tela leži u sokovima biljaka. – Kineski car Shin-Nong

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se