18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture

BANJALUKA – Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske raspisalo je konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću.

Posredstvom ovog konkursa biće sufinansirani projekti iz oblasti međunarodne saradnje – podrška organizacijama, udruženjima i ustanovama kulture koje koriste sredstva inostranih fondova, te oblasti decentralizacije u kulturi, a posebni uslovi za svaku od ovih oblasti utvrđeni su konkursom.

Na konkurs, koji će biti otvoren do 25. decembra, mogu se prijaviti organizacije, udruženja građana i ustanove za obavljanje kulturne djelatnosti registrovane na teritoriji Srpske, dok ustanove kulture čiji je osnivač Republika Srpska ne mogu učestvovati u raspodjeli sredstava, saopšteno je iz Ministarstva.

Ocjenjivanje i vrednovanje prijavljenih projekata vršiće se na osnovu posebnih kriteriujuma, utvrđenih za svaku od oblasti kulture na koje se konkurs odnosi.

Prijavu na konkurs sa kompletnom dokumentacijom potrebno je dostaviti lično ili putem pošte na adresu Ministarstva prosvjete i kulture Srpske, Trg Republike Srpske jedan, 78.000 Banjaluka, sa naznakom „Konkus za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2015. godinu“.

Javni konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću za 2015. godinu, kao i prateći obrazac prijave, te finansijski obrazac koji je potrebno priložiti kao sastavni dio projekta dostupni su na portalu Vlade Srpske /ww.vladars.net/, na stranici Ministarstva prosvjete i kulture.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se