18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

I danas sunčano, ali malo svježije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano i ugodno toplo vrijeme, ali sa malo nižom temperaturom vazduha nego prethodnih dana.

Najviša dnevna temperatura od 14 do 19, na jugu do 21 stepen Celzijusov. U mjestima gdje će se magla duže zadržati biće svježije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umjeren vjetar, a u planinama Krajine pojačan južni i jugozapadni.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava pretežno vedro vrijeme sa maglom i niskim oblacima po kotlinama i pored riječnih tokova.

Sokolac je jutros u 7.00 časova bio najhladniji sa minus šest stepeni Celzijusovih. U Gacku je izmjereno minus pet, u Kalinoviku i Kupresu minus četiri.

Minus dva bilo je u Šipovu, Bugojnu, Drvaru i Livnu, minus jedan u Istočnom Drvaru, Nevesinju i Sanskom Mostu, a nula u Jajcu, Ribniku i Drvaru.

U Doboju, Prijedoru, Bileći, Novom Gradu, Višegradu, Rudom, Foči i Zenici izmjeren je jedan stepen, u Banjaluci, na Han Pijesku, u Srebrenici, Mrkonjić Gradu, Srpcu, Sarajevu, Stocu, LJubinju i Tuzli dva stepena, u Gradišci i Goraždu tri, u Bijeljini, na Ivan-sedlu, u Bihaću četiri, u Zvorniku i Krupi na Uni pet, u Mostaru i Trebinju šest, na Bjelašnici sedam, na Čemernu i u Gradačcu devet, a u Neumu i na Mrakovici 11 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se