9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

I danas prijatno toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će, nakon svježeg jutra, biti sunčano i prijatno toplo vrijeme za ovo doba godine.

Najviša dnevna temperatura iznosiće od 14 do 19 stepeni, na jugu do 21, u mjestima sa dužim zadržavanjem magle od 10 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, u planinama Krajine pojačan, južni i jugozapadni, u Hercegovini ujutro slaba bura, tokom dana promjenljiv.

U većini krajeva jutros je preovladavalo malo do umjereno oblačno vrijeme. U istočnim područjima po kotlinama registrovana je magla, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Sokolac minus četiri stepena, Drvar minus dva, Bugojno minus jedan, Jajce, Livno i Zenica nula, Prijedor i Sanski Most jedan, Kupres dva, Banjaluka i Doboj tri, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla četiri, Bjelašnica, Ivan-sedlo i Stolac pet, Bijeljina šest, Mostar i Zvornik sedam, Trebinje osam, Bihać i Neum 13 i Gradačac 14 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se