18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Evo šta su krili Marko Jarić i Adrijana Lima

Prva stvar koja je bila pomalo neobična bila je činjenica da su se razišli još u maju prošle godine, ali zvaničan zahtjev podnijet je tek u januaru 2015. godine.

Razvedeni supružnici često nastoje da poslije razlaza ostanu u dobrim, pa čak i prijateljskim odnosima, posebno kad imaju djecu, čija su srca nježna, a emocije ranjive. Ipak, malo kome to zaista pođe za rukom.

Postbračni odnosi bivših partnera uglavnom se najpreciznije mogu opisati riječju korektni, što znači da nema značajnih konflikata i međusobnog omalovažavanja, neophodna je doza poštovanja, ali nekih dubljih i iskrenijih emocija ni izbliza nema. Našem nekadašnjem košarkaškom asu Marku Jariću (37) i njegovoj bivšoj supruzi, brazilskom supermodelu Adrijani Limi (34), desilo se nešto sasvim suprotno. U težnji da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerki, njih dvoje su bezmalo počeli ponovo da se zaljubljuju jedno u drugo. Ili barem tako izgleda.

Prva stvar koja je bila pomalo neobična kad je riječ o njihovom razvodu, bila je činjenica da su se razišli još u maju prošle godine, kad su to i saopštili javnosti, ali zvaničan zahtjev za okončanje braka podnijet je tek u januaru 2015, za razliku od većine poznatih parova koji saopštenje izdaju tek pošto je sudski sve okončano. A budući da je u današnje vrijeme digitalni život vjerodostojniji od realnog, Adrijana i Marko su kraj svoje ljubavi morali da ovjere i na društvenim mrežama, gdje su prestali da prate jedno drugo.

Nakon razvoda ponašali su se uobičajeno: ona je našla dečka, MMA borca Big Džoa, a on djevojku, srpsku manekenku Dušicu Savić. Ni jedno ni drugo nisu krili svoje nove romanse, a Lima je čak dosta podrobno izvještavala svoje sljedbenike na društvenim mrežama o privatnom životu i naprosto ih zatrpavala brojnim romantičnim fotografijama. Marko se nije toliko eksponirao, ali nije se ni krio. Ipak, period ranjenih sujeta nije potrajao. Već u maju paparaci su ih uslikali sa ćerkama Valentinom (5) i Sijenom (3) na zajedničkom ručku u luksuznom restoranu, nakon čega su i javno potvrdili da se vrlo često viđaju. Zbog djece, naravno.

Izgleda da se ovo saopštenje nije baš dopalo njihovim novim partnerima, jer su ubrzo oboje ostali singl. I to toliko da je Adrijana momentalno obrisala sve Džoove fotografije sa Instagram-a. Na istoj mreži bivši par je ponovo počeo da pokazuje međusobnu naklonost. Kad je manekenka objavila video kako vježba sa ćerkicama u teretani, iako je ne prati na mreži, Marko je odmah odgovorio fotografijom na kojoj je on umontiran među likove iz crtanog filma Snupi i Čarli Braun, kako svi zajedno sjede u bioskopu i gledaju Adrijanin snimak. Taj gest otklonio je svaku dilemu o prioritetima u njegovom emocionalnom životu – djeca su najvažnija.

Nije prošlo mnogo vremena i njih dvoje ponovo su se zapratili na društvenim mrežama. Ovo je bio upadljiv indikator ponovnog zbližavanja, pa nije čudno što su svjetski mediji počeli da tkaju priču o ozbiljnoj mogućnosti njihovog potpunog pomirenja. Jagoda na šlagu bila je Markova izjava kako se sa bivšom suprugom i ćerkama nalazi svaki dan. Iako u njihovom bliskom okruženju tvrde kako Adrijana i on namjeravaju da ostanu razvedeni, teško je ne postaviti pitanje – kako će njihovi eventualni budući partneri moći da podnesu njihovo svakodnevno viđanje?

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se