15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Džoni Dep: Svi moji likovi su gej

Džoni Dep nedavno je učestvovao u jednočasovnim razgovorima na temu njegovog novog filma „Blek mes“ i tom prilikom govorio je o svom liku Vajtliju Balgeru u gangsterskoj drami Skota Kupera, ali i o drugim temama iz bogate karijere.

Jedna od tema bilo je i mišljenje njegove djece o njemu. Interesantan dio razgovora bilo je to što je Dep rekao da ne čita opise scena. Objasnio je da kompletan scenario pročita prije nego što prihvati projekat, ali tokom priprema za ulogu čita samo dijaloge, jer smatra da je tako prirodnije. Dodao je i da mrzi gledati sebe na ekranu, ali je sa „Blek mesom“ napravio izuzetak.

Tokom razgovora prisjetio se situacije zbog koje je zamalo otpušten sa seta prvog dijela „Pirata s Kariba“. Kako kaže, načuo je da se čelnici „Diznija“ pitaju da li je pijan ili možda gej, jer su bili užasnuti njegovim ponašanjem.

Kasnije ga je jedan od njih pitao da li je njegov lik u filmu gej, na šta je on odgovorio: „Zar nisi znao da su svi moji likovi gej?“.

Džoni je otkrio i da njegova djeca još nisu gledala novi film te kazao da mu je kćerka Rouz, nakon gledanja filma „Čarli i fabrika čokolade“ rekla da je potpuno čudan, što je on shvatio kao kompliment.

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se