18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Danas sunčano i toplo

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas prijepodne biće promjenjivo oblačno sa sunčanim intervalima, a zatim sunčano i toplo vrijeme.

Jutro je ugodno, ponegdje svježe. Na jugu vedro, a u većini ostalih krajeva umjereno, a na sjeveru promjenjivo do pretežno oblačno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom prijepodneva promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, a prema poslijepodnevu i večeri smanjenje oblačnosti i sve više sunca.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar, na sjeveru tokom dana umjeren, istočni i sjeveroistočni, u Krajini južni, a na jugu slaba bura.

Dnevna temperatura biće od 16 do 21 stepen, na jugu do 24, a na planinama od 13 stepeni Celzijusovih.

Jutros je u većem dijelu Srpske i FBiH sunčano uz umjerenu oblačnost, a po kotlinama i uz riječne tokove, ima magle i sumaglice, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Sokolac minus jedan, Bugojno i Drvar jedan, LJubinje, Šipovo, Kalinovik i Gacko dva, Istočni Drvar, Jajce, Kupres, Livno i Sanski Most tri, Nevesinje četiri, Sarajevo, Zenica, Rudo, Foča, Bileća i Novi Grad pet, Ribnik, Višegrad i Han Pijesak šest, Bihać, Tuzla šest, Mrkonjić Grad, Doboj, Goražde, Srebrenica, Stolac i Gradiška sedam, Banjaluka, Bijeljina, Bjelašnica, Ivan Sedlo, Zvornik, Srbac, Prijedor i Krupa na Uni osam, Čemerno 10, Mostar 11, Trebinje 12, Gradačac, Neum 13 i Mrakovica 17 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se