18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Danas oblačno sa padavinama

BANJALUKA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno sa snijegom u višim predjelima i kišom na jugu, uz dnevnu temperaturu vazduha od jedan do pet, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih, u višim predjelima malo ispod nule.

Ujutro i prijepodne biće oblačno sa padavinama u većini predjela, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Intenzivniji snijeg padaće na planinama, a u nižim predjelima prvo kiša zatim susnježica i snijeg.

Prema kraju dana i u večernjim satima doći će do prestanka padavina, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni vjetar.

Jutros je u Srpskoj i FBiH oblačno s padavinama, duva slab i promjenjiv vjetar.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova; Bjelašnica minus četiri stepena Celzijusova, Han Pijesak minus tri, Mrakovica minus dva, Kalinovik, Ribnik, Šipovo, Krupa na Uni, Mrkonjić Grad, Sokolac i Čemerno nula, Sarajevo jedan, Novi Grad, Nevesinje i Mlječanica dva, Zenica, Doboj, Srebrenica, Srbac, Banjaluka, Gradiška i Gacko tri, Višegrad, Bijeljina, Zvornik i Rudo četiri, Foča pet, LJubinje

šest, Bileća sedam, Mostar osam, Trebinje i Neum devet.

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Mrakovica 28 centimetara, Mrkonjić Grad i Ribnik 14, Šipovo 10 i Han Pijesak osam centimetara.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se