18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Danas oblačno i hladno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i hladno, prema večeri sa snijegom u višim i kišom i susnježicom u nižim predjelima.

Prijepodne u većini predjela će biti oblačno i suvo, sa jutarnjim mrazem u višim predjelima. Slabe padavine moguće su na istoku u Podrinju i Hercegovini, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U noći između ponedjeljka i utorka biće susnježice i snijega. Najviše snijega se očekuje u Krajini, a pred jutro i u Sarajevsko-romanijskoj regiji. Na jugu će biti kiše.

Duvaće slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Dnevna temperatura vazduha biće od jedan do šest, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih, a u višim predelima malo ispod nule.

Jutros je u Srpskoj i FBiH oblačno i hladno, uz maglu u kotlinskim predjelima i oko rijeka, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog saveza.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak minus tri stepena Celzijusova, Kalinovik, Krupa na Uni i Čemerno minus jedan, Novi Grad, Šipovo, Mrakovica, Mrkonjić Grad i Nevesinje nula, Gacko, Ribnik, Prijedor, Mlječanica i Srbac jedan, Doboj, Gradiška, Bijeljina, Srebrenica i Zvornik dva, LJubinje, Višegrad i Rudo četiri, Bileća pet i Trebinje šest.

Visina snijega jutros u 7.00 časova: Mrakovica 29 centimetara, Mrkonjić Grad i Šipovo 16, Ribnik 15, Han Pijesak osam i Srebrenica pet centimetara.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se