18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Anonimusi objavili rat teroristima u BiH: Više nikom nećete nauditi (video)

Hakerska grupa Anonimusi objavila je novi video snimak u kojem objaljuju rat svim teroristima u BiH i poručuju im da više nikome neće nauditi.

“ Zdravo, mi smo Anonymousi. Kao što znate, naša braća su proglasila rat protiv Islamske države u Francuskoj prije pet dana. Sada idemo u Bosnu i Hercegovinu. Čuli smo da se desio teroristički napad i sad idemo i protiv mudžahida i svih grupa koje podržavaju IS“, riječi su ovo koje je u novom videu objavila hakerska grupa Anonimusi, najavivši Operaciju Bosna i Hercegovina: #OpBH

„Vaše ime, mudžahedin, prevodi se kao ratnik, ali vi niste ratnici. Svaki website koji pronađemo i uočimo da ima bilo kakve veze sa IS-om biće srušen. Naši cyber napadi biće mnogo jači nego bilo kada prije. I sada, ne proglašavamo rat samo protiv IS-a, sad smo proglasili rat protiv svih terorista koji se okupljaju u našem društvu“, poručili su Anoynmousi i dodali:

„Mi ćemo vas zaustaviti jer smo jači od vas. Više nećete nauditi nikom postavljajući nešto po internetu, a što ima bilo kakve veze sa IS-om. Sve informacije o vama biće objavljene javno. Mi smo legija, mi ne opraštamo, mi ne zaboravljamo. Očekujte nas“, zaključili su u videu.

[mom_video type=“youtube“ id=“lU8eze4_Pco“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se