15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Van Gal: Igra protiv Arsenala ne smije da se ponovi

Trener Mančester Junajteda Luj Van Gal rekao je da je poraz od Arsenala (3:0) u prošlom kolu neprihvatljiv i da njegov tim, ako želi da se bori za šampionsku titulu, ne smije da ponovi tako lošu igru.

„Ne možemo da prihvatimo taj poraz, niti igrači, niti bilo ko iz stručnog štaba. Želimo da budemo šampioni, zato moramo da se ponašamo kao šampioni. Želimo da budemo sve bolji, ali moram da vidim da li se tim oporavio od poraza. To ne smije više da se ponovi“, rekao je holandski stručnjak na današnjoj konferenciji za štampu.

Van Gal je zatim pohvalio Entonija Marsijala, koji je izabran za igrača mjeseca septembra, u kojem je na tri nastupa dao isto toliko golova.

„Zadovoljan sam kako je započeo sezonu. To je jako bitno jer mnogi navijači nisu ni znali ko je on, ali sada znaju koliko je talentovan. Ipak, moramo da budemo jako oprezni sa njim jer ima samo 19 godina“, zaključio je Holanđanin.

U narednom kolu Premijer lige fudbaleri Mančester Junajteda gostovaće ekipi Evertona na Gudison Parku u subotu od 16 sati.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se