5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Smrskali ženi lice dok je tražila hljeb u kontejneru

ZAJEČAR – Zaječarka Mileva S. (60) zadobila je teške tjelesne povrede u vidu slomljenih svih kostiju lica dok je jutros oko pet sati iz kontejnera sakupljala hljeb.

Zbog smrskanog lica i teških povreda po tijelu, pretučena žena je prebačena na Odjeljenje neurohirurgije u Nišu.

Sve se odigralo iza “Intereksa“, u samom centru grada, u blizini ulice Zoran Radmilović. Prema prvim informacijama, nju su pretukla iz čista mira i obijesti dva mladića, javljaju srpski mediji.

„Na žalost, žena skoro da ne može da govori zbog povreda. Jedino je uspela da nekako prošaputa da su naišla dvojica mladića od oko 20 godina i da su bez razloga počela da je vuku i udaraju pesnicama u lice. Više ništa nije mogla da kaže“, izjavili su nadležni.

Policija pretpostavlja da je žena pala i da su mladići nastavili da je šutiraju u lice i tijelo, jer su povrede koje je zadobila toliko teške da je malo vjerovatno da su nanijete rukama. Takođe se pretpostavlja da su se oni iživljavali nad nesrećnom ženom jer ih je vjerovatno iritiralo što ona traži stvari po kontejneru.

Prema riječima Stanislava Tadića, direktora ZC Zaječar, pretučena žena je u veoma teškom stanju.

„Pacijentkinja je odmah zbrinuta na odeljenje hirurgije, a sada će biti prebačena na dalje lečenje u Nišu. Njoj su slomljene nosna kost, jagodične kosti, čeona kost i ima povrede ugnječenja i poderotina po celom telu“, rekao je Tadić.

Iako bez podataka o napadačima i bez svjedoka, policija intenzivno traga za počiniocima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se