12 C
Zvornik
20. април 2024.

Prijepodne kiša na istoku, popodne razvedravanje

BIJELJINA – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme sa slabom kišom prijepodne na istoku i jugu, dok će popodne biti pretežno suvo.

Najviša dnevna temperatura od sedam do 12 na jugu i jugoistoku do 18 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutro na sjeveru i sjeverozapadu oblačno, mjestimično sa slabom rosuljom i maglom, na istoku oblačno uz mjestimičnu kišu, a u ostalim predjelima promjenljivo, na jugu uz mogućnost po kojeg pljuska.

Tokom dana doći će do raslojavanja oblačnosti i preovladavaće suvo vrijeme, popodne su mogući kraći sunčani intervali, a na krajnjem zapadu, jugozapadu i jugu, uz razvedravanje više sunčanog vremena.

Duvaće slab do umjeren zapadni vjetar, tokom prijepodneva u Posavini i Semberiji jak, popodne u slabljenju i skretanju na sjeverne smjerove kada će na jugu jačati bura.

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica jedan, Han Pijesak četiri, Sokolac pet, Livno šest, Bihać i Bugojno sedam, Prijedor, Sarajevo, Tuzla i Novi Grad osam, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Zvornik, Zenica, Srbac i Gradiška devet, Gacko 10, Foča 11, Mostar 12, Bileća 13, Trebinje 14 i Neum 15 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se