15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Popović: Mićunović ima nedobronamjeran odnos prema Srpskoj

Vojno-politički analitičar Gostimir Popović ocijenio je da izjava predsjednika Političkog savjeta Demokratske stranke /DS/ Dragoljuba Mićunovića, prema kojoj je Republika Srpska „neuspješan projekat“, pokazuje da Mićunović ima nedobronamjeran odnos prema Srpskoj.

Popović je rekao da Mićunovićeva izjava predstavlja još jedan od dokaza da se sa „svima na ovim prostorima upravlja, pa i izjavama ljudi, od veoma mladih do veoma časnih godina“.

„U `časnim` godinama predsjednik Političkog savjeta DS-a govori o promašenim ili neuspješnim projektima, zaboravljajući činjenicu da narod na određenom prostoru ima pravo na iskazivanje volje, što Mićunović veoma dobro zna“, rekao je Popović Srni.

On je dodao da to pokazuje da Mićunović ne iznosi svoj, već nečije druge stavove, i to tako treba posmatrati, ali i da na takvo nešto treba reagovati i staviti do znanja da Mićunović ima „neistinit i nedobronamjeran“ odnos prema Srpskoj.

Mićunović je ranije za magazin „Nedeljnik“ rekao da je Srpska „neuspješan projekat“ i da je stvorena kako bi se završio rat.

„Bilo je očekivano da će Republika Srpska biti odvojena od BiH i priključena Srbiji. To je bila strateška koncepcija. Ovako, ostala je neuspešan projekat“, dodao je Mićunović.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se